Refurbished iPhone kopen – waar te doen?

Posted on Posted in andere telefoons, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6

Refurbished hoor je de laatste tijd steeds vaker. Het betekent eigenlijk niks meer dan ‘gereviseerd’ of tweedehands, maar dan goed nagekeken. In deze blog beschrijven we refurbished iPhones en waar je deze vindt.

Wat is refurbished?

Refurbished is steeds vaker in het nieuws. Wat refurbished precies is hangt af van de definitie van de verkopende partij. Er zijn dan ook verschillende definities voor refurbished. Zoals AllesRefurbished.nl beschrijft: Refurbished tablets of smartphones zijn toestellen die al eens gebruikt geweest zijn – net zoals tweedehands toestellen – maar voor herverkoop worden ze eerst opgepoetst en opgeknapt.

De NOS schrijft dan ook dat refurbished smartphones steeds populairder worden.

Voordelen refurbished iPhones

Het grote voordeel van een refurbished telefoon of smartphones zoals de iPhone, bijvoorbeeld iPhone 4S, is dat je een goed gecontroleerd tweedehands product krijgt voor een fractie van de nieuwprijs. Nieuwe smartphones, vooral iPhones en Samsungs kunnen hoog in prijs zijn. Een refurbished toestel is vaak dan ook een goed alternatief. Vaak zit er relatief lange garantie op refurbished toestellen (zeker wanneer je het vergelijkt met tweedehands producten die meestal geen garantie meer hebben).

Refurbished iPhones kopen

Er zijn diverse aanbieders en vergelijkingssites voor refurbished iPhones:

  • Leapp
  • Alles Refurbished
  • Forza Refurbished

En meer. Voor een compleet overzicht van refurbished telefoons online kopen kun je het beste naar de pagina van Alles Refurbished.

Geldt dit alleen voor iPhones? Of kun je ook een Samsung Galaxy S refurbished krijgen?

Nee, dit geldt niet alleen voor iPhones, je kunt ook andere toestellen zoals de Moto G, OnePlus Five of Samsung Galaxy S refurbished bestellen. Diverse sites bieden dit aan. Bekijk de sites zoals hierboven om te kijken of je een goed refurbished toestel kunt vinden. De meeste aanbieders verkopen hun producten gewoon online, dus je hoeft de deur niet meer uit. Neem eens een kijkje en wie weet bespaar jij wel heel veel op een mooie en compleet telefoontoestel.