Apple iPhone 4 los toestel of met abonnement

Posted on Posted in abonnement, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, los kopen

Wil je de iPhone 4 als los toestel kopen, dan kun je dat zonder abonnement doen of met abonnement. Een losse iPhone 4 koop je bij de Apple Premium Resellers (zelfstandige ondernemers die Apple iPhones verkopen) en online in webwinkels. Koop je een los toestel, dan heb je hierbij een sim only abonnement nodig. De iPhone4 is simlockvrij verkrijgbaar zodat je deze kunt gebruiken met simkaarten van elke provider.

Koop je iPhone4 online als los toestel zonder abonnement

Er zijn diverse webwinkels die de iPhone 4 als los toestel verkopen. Alle iPhones die je hier koopt zijn simlockvrij. Je kunt de iPhone dan gebruiken met je oude simkaart of je kunt een nieuw abonnement afsluiten bij de provider van jouw keuze. Je gebruikt je nieuwe simkaart dan in je iPhone. Je kunt de iPhone 4 op alle Nederlandse telecomnetwerken gebruiken. Als je op zoek bent naar de beste prijs voor je losse iPhone 4 dan kun je kijken op verschillende vergelijkingssites voor smartphones. Via sommige vergelijkingssites kun je ook nagaan of je bijvoorbeeld met creditcard een mobiele telefoon betalen kunt. Hier zie je het aanbod van iPhones overzichtelijk op een rij staan zodat je de goedkoopste kunt uitkiezen.

De iPhone4 kopen met abonnement

Als je de iPhone wilt kopen met een abonnement dan kun je terecht bij verschillende telecomaanbieders, zoals Vodafone, Ben, Simpel en Tele2. Je kunt het abonnement en het toestel samen online bestellen. Je krijgt dan een nieuwe simkaart bij je smartphone geleverd. Het voordeel van een abonnement is dat je niet hoeft te sparen voor het aankoopbedrag van je iPhone4. De prijs van de telefoon zit verrekend in het maandbedrag dat je voor je abonnement betaalt. Het nadeel is dat je soms duurder uit bent dan wanneer je een los toestel koopt en een goedkoper abonnement afsluit.

Belminuten, sms of gigabytes?

Bij het afsluiten van een abonnement is het handig om eens goed te kijken naar het aantal belminuten, sms’sjes en megabytes wat je in een maand verbruikt. Dankzij Whatsapp en e-mail wordt er tegenwoordig steeds minder gebeld en steeds meer gebruik gemaakt van internet. Grote kans dus dat het aantal Mb’s of Gb’s voor jou het belangrijkste is bij het afsluiten van een nieuw abonnement.