Alle populaire smartphones op een rijtje

Posted on Posted in andere telefoons, Android, levering

Smartphones zijn tegenwoordig zeer populair. De tijd dat je een telefoon had om mee te bellen, is voorgoed voorbij. Met een smartphone kun je niet alleen bellen, maar ook foto’s en video’s maken, berichten via internet versturen, muziek luisteren, de weg vinden en sporten. Met de verschillende apps die je op je telefoon kunt zetten, kun je je smartphone allerlei dingen laten doen. Bij de smartphones zijn er een aantal merken die al jarenlang populair zijn, zoals de Apple iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia en LG.

Top 5 populairste smartphones

Eén van de populairste smartphones van dit moment is de Samsung Galaxy S6. Een supersnelle telefoon met een stijlvol design van metaal en glas. De Samsung wordt gevolgd door de nieuwe iPhone 6 met de supersnelle Apple A8 chip en betere specificaties voor ontwikkelaars. Daarna volgt weer een Samsung, dit keer een kruising tussen een telefoon en een tablet, de Samsung Galaxy Note 4. Dit toestel is sneller dan de Note3 en draait op het Android besturingssysteem  Op de vierde plaats staat weer een iPhone, de iPhone 6 plus met groot 5,5 inch scherm waardoor dit toestel ook als tablet te gebruiken is. Op de vijfde plaats staat de HTC One M8. Deze robuuste telefoon, gemaakt uit één stuk aluminium, is snel, heeft een ultrapixel camera en een groot werkgeheugen van 2 gigabyte.

Waar kan ik een mobiele telefoon bestellen?

De nieuwste modellen smartphones kun je reserveren of bestellen via telecomwinkels zoals bijvoorbeeld de Apple Store. Je kunt ook online telefoons bestellen bij gespecialiseerde internet winkels. Als je er ook een abonnement bij wilt, dan kun je het toestel en abonnement bestellen bij telecomaanbieders zoals KPN, Vodafone; of Telfort.

Hoe snel worden telefoons geleverd via internet?

Als je je nieuwe smartphone bestelt via internet, dan is de levertijd afhankelijk van een paar dingen. Bestel je een gloednieuw model, dan wordt de levertijd langer naarmate de voorraad afneemt. Bestel je een bestaand model dat uit voorraad geleverd kan worden, dan varieert de levertijd tussen de 1 en 5 werkdagen. Internetshops kunnen de bestaande modellen smartphone meestal snel leveren. De kortste tijd is binnen 1 dag (bijvoorbeeld via wehkamp). Bekijk een overzicht van winkels die binnen 24 uur leveren.